lottaskoja

Alla inlägg den 19 mars 2011

Av Eva-Karin - 19 mars 2011 19:19

Och dagen till ära firades på jobbet 08-17 :( Har egentligen varit en hektisk dag på jobbet. Men då jag nu har begränsade arbetsuppgifter så har jag inte lidit utav detta. Skönt att kunna gå runt ibland och inte känna så myckete ansvar. Har faktiskt lyckats njuta lite av det idag :)

Annars kan jag säga att det finns inga som får mig att skratta som mycket som mina hundar. Och just nu är det mest Fanny. Simmade dem idag efter jobbet eftersom Lotta rullade sig i rasthagen på lunchen och blev jätteäcklig. Och det första lilla Fanny gör när jag släpper in dem i poolrummet är att springa raken vägen upp i poolen, gå halvvägs i och stirra ut över poolen, sen tittar hon på mig och ser ut att fråga "kan du kasta i en leksak någon gång eller?". Sen tröttnar hon på att vänta på leksak och slänger sig i ändå. Så underbart söt, har verkligen problem att få upp henne ur vattnet nu, och ännu större svårgiheter har jag att få henne att sitta lugnt och vänta när det är Lottas tur. Hon tycker verkligen att detta är fanatiskt roligt. Jag och Kitty kanske berömde henne lite väl mycket första gångerna ;) Ska bli spännande att se till sommaren om hon kommer tycka lika mycket om sjöar. Det jobbigaste är nog att hon alltid blir helt tokig efter att ha badat eller duschat och vill gnida sig eller rulla sig mot allt. Så hon kommer bli riktigt lortig om vi är utomhus. Men kanske lyckas lära henne lite mer vett innan sommaren så jag kan få henne att låta bli.


Lovar att snart filma alla trix ;) Just nu vill ni inte ens se hur hon ser ut, hon blir så fluffig när vi har badat att hon ser jättetjock och konstig ut :)


Nu ska vi gå ut och ta en kvällstur inna det blir lite soffamys och sen kallar sängen. Även i morgon blir det jobb. Men nu är det ju iaf just vid 6 så är inte så jobbigt att gå upp längre :)  




Presentation

Wenari's Lille Lotte

   Lotta är min första egna hund och en dröm som äntligen gick i uppfyllelse. Jag har längtat efter hund så länge jag kan minnas och Lotta är nog den bästa hund jag någonsin kunnat få. Hon var nästan 1,5 år när jag fick henne, men jag jobbade då på kenneln jag köpte henne från så har känt henne sedan hon var valp. Och bättre golden finns inte, hon är min trogna vän och stöd i livet. Hon följer med på alla upptåg och anpassar sig till vad vi än hittar på. Hon älskar att bara får vara med och om någon dessutom vill klappa henne är lyckan gjord.

WindAnn's Fanny

       

Fanny är född 2010-10-11 och flyttade in hos oss när hon var ca 3 månader. Det var kärlek vid första ögonkastet och hon förgyller fortfarande varje dag genom att bara finnas vid min sida. Sover hon blir jag varm ända in i själen för att hon är så söt och är hon vaken hittar hon oftast på något roligt upptåg som får mig att skratta. Hon är världens bästa träningskamrat vilken sport vi än väljer att prova på. Alltid lättlärd och älskar att träna. Bättre hund går inte att få!

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards